

Bobcat Madness 10/6/17

- 5:00- 6th grade girls, 15 min
- 5:15- 6th grade boys, 15 min
- 5:30- Kiddie Cheer performs, 5 min
- 5:35-7th girls, 18 min
- 5:43-7th boys, 18 min
- 6:01- JR girls, 23 min
- 6:24- JR boys, 23 min
- 6:47- SR girls, 23 min
- 7:10- SR boys, 23 min

Warm-up times for each game are built into this schedule. All games will be played using a running clock.

GO BOBCATS!!!!